Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht is de perfecte anti-aging behandeling. Hebben je behandelingen tot op heden niet het gewenste effect? Door bindweefselmassage krijg je weer een jonge en frisse huid.

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage waarbij de laag tussen de spieren en de huid wordt gestimuleerd. Het stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Daarnaast heeft de massage een positief effect op verklevingen en een verslapte of slecht doorbloede huid.

De effecten van bindweefselmassage gezicht

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stress reductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling

Voor wie is de bindweefselmassage geschikt

Deze massage is zeer geschikt om rimpeltjes te verzachten. De bindweefselmassage specialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massagetechnieken die het bindweefsel stimuleren, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen). Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging.

Wat kan ik van de behandeling verwachten

Alvorens we tarten met de behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats. Samen bespreken we je medische gegevens en je wensen voor huidverbetering. Zo beslissen we of een bindweefselmassage een geschikte behandeling voor je is.

De behandeling

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijg je een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Aantal behandelingen

Een indicatie voor het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van de leeftijd en levensstijl en jouw huidverzorging.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 6 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 3 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken, vervolgens is het mogelijk weer 3 weken behandelen, 1 keer per week. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Na de behandeling

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage. Maar ook door goed het thuis verzorgingsadvies op te volgen zal er een snel effectief resultaat te zien zijn. Ook is het belangrijk de geadviseerde producten voor thuis te blijven gebruiken.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.