Bindweefsel­massage lichaam

Stoor jij je ook zo, als je in de spiegel kijkt en die vervelende putjes in je benen en/of billen ziet en voelt zitten? Wil je ook lekker in je vel zitten, zonder je cellulitis te moeten verstoppen onder kleding? Dan hebben wij de oplossing voor je.

Waarom bindweefselmassage

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot cel vernieuwing. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Zo ook cellulitis ontstaat. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd en de Cellulitis aangepakt. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden.

Cellulite/ paniculose en striea verbeteren

Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd om cellulite/ paniculose en striea te verbeteren. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker. Daarnaast kunnen littekens sterk worden vervaagd. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid enorm.

De kracht van de combinatie bindweefselmassage en de cupping techniek

De ultieme combinatie behandeling in de strijd tegen cellulite is het toepassen van bindweefselmassages en de cupping techniek. Bindweefselmassage werkt in de diepere lagen van de huid waarbij cupping vooral de oppervlakte mooi straktrekt door de zuigkracht. Daarnaast helpt cupping bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden.

Effect bindweefsel en cupping massage

In combinatie met een gezonde levensstijl kan de bindweefsel & cupping combinatie behandeling een positief effect hebben op jouw huid:

  • Opheffing van onderhuidse verklevingen (stressreductie)
  • Zichtbare vermindering van cellulitis
  • Afbraak van vetafzettingen
  • Stimulatie huiddoorbloeding: verhoogde toevoer van zuurstof
  • Verjonging van de huidstructuur
  • Verbetering van de huidconditie
  • Minder last van vermoeide benen
  • Versteviging van de huid en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Valt sneller af in combinatie met sporten
  • Huid wordt strakker

Bindweefsel body massage & cupping combinatie behandeling in kuurvorm

De bindweefsel & cupping combinatie behandeling werkt het beste in een kuurvorm. Na iedere behandeling zien we verbetering, na een aantal massages voelt de huid al strakker aan. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld op 6 of 12 behandelingen. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden (1 à 2 keer per week).

Na de behandeling

Na de behandeling kun je direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Na de behandeling kun je 1-2 dagen op de behandelde zone pijn ervaren, deze pijn is vergelijkbaar als een blauwe plek (beursgevoel). Na je kuur zal je ervaren, dat de huid egaler is geworden en dat je minder pijn hebt.
In sommige gevallen kunnen er blauwe plekken ontstaan (hoeft niet per se en verschilt per persoon/weefsel). Dit kan variëren van grootte en kleur. Kleine plekken zullen binnen +/-1 week verdwijnen en een grotere plek kan 2 à 3 weken duren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor figuurcorrectie?

Wil je meer weten wat de specialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van figuurcorrectie of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.