Verven van wimpers en wenkbrauwen

Een intense oogopslag

Sprekende wimpers en wenkbrauwen geven je gezicht meer uitdrukking. Door het verven van wimpers en wenkbrauwen, heb je altijd een intense oogopslag. De specialistes van PUUR Huid en Haar werken met verschillende kleuren verf zodat er wordt gekozen voor een verf die het beste bij jouw gezicht en uitstraling past. 

De behandeling 

De specialistes van PUUR Huid en Haar kijken allereerst welke kleur verf het beste bij je gezicht en uitstraling past. Daarna worden je wimpers en wenkbrauwen goed schoongemaakt en ontvet. Met een kwastje wordt de verf aangebracht dat enkele minuten moet intrekken en daarna weer wordt verwijderd. Daarna heb je de perfecte look. Mooie wimpers en wenkbrauwen. 

De voordelen 

Het verven van wimpers en wenkbrauwen is een korte behandeling om jouw oogopslag snel sprekender te maken. De aandacht wordt op jouw ogen gevestigd en er ontstaat een natuurlijke uitstraling. Na de behandeling zien jouw wimpers en wenkbrauwen er ook voller uit. 

Door het verven van wimpers en wenkbrauwen geniet je vier tot vijf weken lang van prachtige wimpers en wenkbrauwen. Na ongeveer zes tot acht weken worden er namelijk weer nieuwe wimper- en wenkbrauw haartjes aangemaakt. Met geverfde wimpers en wenkbrauwen kun je gerust gaan zwemmen zonder bang te hoeven zijn voor make-up die uitloopt.  

Specialist in wimper en wenkbrauw behandelingen 

Wil je meer weten over wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van wimper en wenkbrauw behandelingen? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. 

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen, kun je contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.