Radiofrequentie lifting

RF lifting voor een strakke, jeugdige huid die elastisch is en er gezond uitziet. Heb je last van een verslapte huid? Merk je dat je steeds meer rimpeltjes en fijne lijntjes krijgt? Of is je huid steeds minder stevig aan het worden? Dan hebben wij mogelijk de oplossing voor je.

Voor wie is RF lifting geschikt

RF lifting is een methode voor zowel vrouwen als mannen om rimpeltjes, fijne lijntjes en een verslapte huid te behandelen. Het heeft dezelfde werking als een lichte mini facelift, zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan. De behandeling werkt op basis van radiofrequentie. De warmte stimuleert de vorming van collageen. Het resultaat is een strakkere, gladdere en jongere huid.

Resultaten

  • Verbetert de elasticiteit
  • Geen rode of geïrriteerde huid
  • Verstevigd de huid
  • Verkleining van de poriën
  • De behandeling is pijnloos
  • Geen hersteltijd nodig

Wat kan ik van de behandeling verwachten

Voor een rf behandeling, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Samen bespreken we je medische gegevens en je wensen voor huidverbetering. Zo beslissen we of de rf behandeling een geschikte behandeling voor je is.

De behandeling

RF werkt op basis van elektromagnetische golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. De behandelingsduur is maximaal 20 minuten. Er wordt een gel aangebracht en vervolgens wordt via masserende bewegingen het apparaat tegen de huid gezet. Je ervaart een heerlijk ontspannende warmte. Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Benodigde aantal behandelingen

Voor een optimaal resultaat worden 6 behandelingen aangeraden. De behandeling dient in een kuur wekelijks herhaald te worden. Na de kuur volstaat een onderhoudsbehandeling om de 6 weken. De behandelingsduur is 20 minuten.

Na de behandeling

Het proces van de radiofrequentie behandeling is uiterst effectief en veilig gebleken. Omdat er aan dit type huid-’lifting’ geen operatie te past komt, is er ook geen herstelperiode of pijnstilling nodig. De behandelingen zijn volkomen pijnloos, waardoor je direct je dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. Door goed het thuis verzorgingsadvies op te volgen zal er een snel effectief resultaat te zien zijn. Ook is het belangrijk de geadviseerde producten voor thuis te blijven gebruiken.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.