Vette huid

Voelt jouw gezicht vaak vettig aan? Heb je een onzuivere huid rond je t-zone? Glim jij de hele dag door – en dan niet van trots? Dan heb je last van een vette huid. Gelukkig kun je met de juiste behandelingen en producten jouw vette huid verzorgen én onder controle houden.

De oorzaak

Bij een vette huid hebben we te maken met overactieve talgklieren. Vaak is een vette huid ook vochtarm, omdat veel producten erop gericht zijn de talgproductie extreem te verlagen en daardoor de huid te veel uitdrogen. Het is belangrijk dat we proberen de talgproductie te verlagen en daarbij de huid voldoende te hydrateren.

De behandeling

Kom er met een 3d huid analyse met de observ 520 er achter wat jouw huid nodig heeft zodat je de juiste skincare producten voor jouw huid kunt kiezen. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en product advies te geven.

Wij werken met 3 bekende topmerken

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.