Nagel reparatie

Je hoeft je niet langer te schamen voor je teennagels. Voortaan kun je onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan, omdat we fantastische resultaten kunnen geven bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal (uv-gel) kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden.

Wat betekent teennagelcorrectie?

Met een speciale gel kan je teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden, zodat je weer een mooie, goed verzorgde teennagel hebt. Deze gel die onder een UV-lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich aan aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. De gel is er in verschillende kleuren. Samen bepalen we welke kleur gel bij jouw teennagel past. Sterke verkleuringen zoals bij schimmelnagels kunnen behandeld worden zodat ze minder zichtbaar zijn. Je mag de gerepareerde nagels ook lakken in jouw favoriete kleur nagellak. Deze dien je wel te verwijderen met acetonvrije nagellakremover.

Behandeling

Het te corrigeren gedeelte van de teennagels wordt eerst zo dun mogelijk afgefraisd, daarna wordt met de gel de nagel gemodelleerd en de vorm bepaald. Vervolgens wordt de gel onder een UV lamp in circa twee minuten uitgehard. Het UV-licht is niet schadelijk en geeft geen veranderingen aan de huid. Jouw nagel is nu gereed en heeft een mat zachte glans.

Vervolgbehandelingen gerepareerde gelnagels

Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. De tijdsduur van de behandeling met de gel tot er weer gezonde nagel is gegroeid is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Ter controle en om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 4 á 5 weken worden behandeld.

Toe te passen bij o.a.:

Bezoek de ProVoet Pedicure bij PUUR Huid en Haar

Wil je meer informatie over wat de Pro Voet pedicures van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van nagelreparatie. Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.