PH formula

PH formula heeft als doel om de gezondheid van de huid te verbeteren. PH Formula heeft een ruim aanbod aan behandelingen en producten. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoudt en verjonging.

De mogelijkheden

PHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

Age resurfacing

Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid.

AC Resurfacing

Acne, ontstekingen en het talg gehalte van de huid.

Mela Resurfacing

Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd.

CR Resurfacing

Chronische roodheid, diffuse roodheid. Couperose en   Rosacea.

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.
 

Meer dan alleen een peeling

Bij PH formula zijn traditionele chemische peelings verleden tijd.

Bij een chemische peeling wordt gebruik gemaakt van zuren die de huidlagen van de opperhuid verwijderen tot een bepaalde diepte. De intensiteit van deze peelings hangt af van het soort zuur en de daaraan gekoppelde PH-waarde.

Chemische peelings bevatten verder geen werkstoffen, maar producten voor Resurfacing doen dat wel. Ze hebben het doel om de bovenste huidlagen op te lossen en opnieuw op te bouwen, maar het hoofddoel is het insluizen van werkstoffen die de huid vanuit de onderste laag van de opperhuid (basaalcellenlaag) te herstructureren. Afhankelijk van het soort zuur, de daaraan gekoppelde werkstoffen en de PH waarde, kunnen huidproblemen effectief worden aangepakt.

Bijzonder

PH Formula kan niet worden vergeleken met een traditionele peeling. Wat PH formula echt onderscheidend maakt, zijn de daaraan gekoppelde werkstoffen. Wat PH formula verder ook uniek maakt zijn de medische werkstoffen en het unieke afleversysteem die deze werkstoffen ook daadwerkelijk in de huid brengen waar dit nodig is. Zij hebben hier ook patent op.

Aangepast op jouw huid

Kom er samen met een 3d huid analyse met de observ 520 achter wat jouw huid nodig heeft, zodat je de juiste skincare producten en behandeling voor jouw huid kunt kiezen. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.