Minerale make up

Minerale make-up en natuurlijke cosmetica, wat is het nou eigenlijk? Vandaag de dag zijn mannen en vrouwen meer gezondheid-bewust dan ooit tevoren.

Dat kan een reden zijn voor de toenemende populariteit van minerale make-up. Als je er als jezelf uit wilt blijven zien, alleen met een betere huid, dan is minerale make-up perfect voor je. Als je je lichaam en huid met respect en vriendelijkheid wilt behandelen, dan is minerale make-up perfect voor je.

Waarom een Minerale Foundation?

Omdat een foundation iets is dat je elke dag gedurende de hele dag draagt, is het van vitaal belang dat het meer biedt dan alleen dekking. Het moet ook de gezondheid van je huid ondersteunen en verbeteren. Een gezonde afsluiting van je huidverzorgingsroutine is net zo belangrijk als de eerste stappen van je routine!

Hoe werkt het?

Een gezonde barrière, die de huid goed gehydrateerd houdt en de huid het vermogen geeft om omgevingsfactoren zoals vrije radicalen gedurende de dag te bestrijden is essentieel om de gezondheid van de huid op lange termijn te ondersteunen.

Bij Puur Huid en Haar werken wij met De Decoded Skin treatment foundation, dit is een nieuwe generatie, Decoded Triple Complex, lichtgewicht Treatment Foundation.

De voordelen

  • Decoded Skin Treatment Foundation is de perfecte aanvulling op je dagelijkse huidgezondheidsroutine. De lichte dekking in combinatie met het ‘Decoded Triple-Complex’ helpt de gezondheid van je huid optimaal te ondersteunen.
  • De olievrije lichtgewicht treatment foundation zorgt voor een vlekkeloze applicatie. De huid ziet er steviger en egaler uit met een fluweelachtige finish.
  • Aanbrengen is eenvoudig en zorgt voor een lichte dekking zonder strepen of een zwaar gevoel, waarmee een beschermende en ademende laag op de huid wordt gevormd.
  • Geschikt voor alle huidtypes en verkrijgbaar in 3 verschillende tinten.

Decoded Triple Comlex

Decoded Skin heeft drie belangrijke technologieën gecombineerd die in synergie werken om precies dat te doen. Namelijk:

Skin Barrier defense (Ceramide 2)

Ceramiden zijn een van de natuurlijke bouwstenen van de huid. Ze stimuleren de natuurlijke herstel mechanismen in de huid en helpen de huid barrière te ondersteunen. Het verbetert de intercellulaire communicatie tussen cellen en helpt de huid om vocht te binden en vast te houden.

Moisturization & Anti-Oxidant defense (Vitamine E, Glycerine) 

Deze krachtige ingrediënten helpen je cellen de hele dag door te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen, terwijl ze de huid hydrateren en de elasticiteit en gladheid van de huid verbeteren. De hydraterende werking helpt ook het natuurlijke microbioom van de huid ondersteunen.

Skin Firming Peptide (P/Hexapeptide-12)

Peptiden zijn een van de fundamentele bouwstenen van het leven. Met behulp van een peptide mengsel bestaande uit zes aminozuren en verschillende vetzuren, helpt dit actieve ingrediënt de stevigheid en de teint van de huid te verbeteren door rimpels glad te strijken en leeftijd gerelateerde schade te corrigeren. Het werkt in synergie met de andere ingrediënten als anti-oxidant om de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

Specialist in minerale make-up

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor je kunnen betekenen op het gebied van minerale make-up?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een consult. Of boek direct hier jouw online afspraak.