Bio peeling

De Bio Peeling (Chinese kruiden peeling) is een behandeling die perfect werkt tegen acne, een onzuivere en vette huid, pigmentvlekken, huidveroudering, grove poriën en een slechte doorbloeding of conditie van de huid.

De effecten van een bio peeling

 • Dode huidcellen zijn verwijderd.
 • Acne of andere huidproblemen zijn sterk verminderd.
 • Cel vernieuwing is gestimuleerd.
 • De aanmaak van collageen en elastine is gestimuleerd.
 • Talgproductie is verminderd.
 • De huid is schoon, zuiver en stralend.

Aandoeningen, ziekten of klachten waarbij de behandeling niet wordt toegepast

 • Huidziekte
 • Huidkanker
 • Onrustige en/of abnormale moedervlekken
 • Koffievlekken
 • Medicatie dermatoloog
 • Roaccutane

Voor wie is bio peeling geschikt

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen (ook voor de donkergetinte huid). De Bio-Peeling is zowel te gebruiken door vrouwen als mannen en voor het gezicht en de rest van het lichaam. De bio peeling kan worden toegepast bij diverse huidcondities en is heel succesvol gebleken bij:

Wat kan ik van een behandeling verwachten

Alvorens we starten met de behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats. Samen bespreken we je medische gegevens en je wensen voor huidverbetering. Zo beslissen we of Bio Peeling een geschikte behandeling voor je is.

Aantal behandelingen

Een indicatie voor het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van de leeftijd en levensstijl en jouw huidverzorging

De peeling mag niet vaker dan één keer per maand en niet vaker dan 4 keer per jaar worden gebruikt.

De behandeling

Deze unieke biologische behandeling is gebaseerd op een combinatie van PUUR natuurlijke planten ingrediënten, algen en essentiële oliën. Doordat de celdeling wordt gestimuleerd, krijg je al binnen 10 dagen een frisse nieuwe opperhuid. Dit proces duurt normaal gesproken tussen de 24 en 28 dagen. Daarnaast wordt de productie van collageen en elastine (die voor stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. De Bio-Peeling werkt van binnen naar buiten, in tegenstelling tot vrijwel alle andere peelings die van buitenaf werken. Deze behandelingen werken vaak huid verdunnend.

Na de behandeling

Na de peeling gaan de kruiden gemiddeld binnen 6 uur oplossen. Je huid kan een beetje roder worden en wat prikkelend aanvoelen. De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd en alle afvalstoffen worden afgevoerd. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken.

De huid kan na een aantal dagen licht gaan schilferen. Dit is een goed teken: je huid is zich zichtbaar aan het vernieuwen. Na 10 dagen zie je het optimale resultaat. Door goed het thuis verzorgingsadvies op te volgen zal er een snel effectief resultaat te zien zijn. Ook is het belangrijk de geadviseerde producten voor thuis te blijven gebruiken.

Vergoeding zorgverzekering

PUUR Huid en Haar is aangesloten bij het ANBOS en voldoet aan de eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen. Deze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij je naar je zorgverzekeraar. De kosten dien je eerst zelf te betalen, bij recht op vergoeding kun je de rekening hierna indienen bij je verzekering.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.