Steelwratjes

Steelwratjes zijn een veel voorkomend huidprobleem. Heb je last van ontsierende steelwratjes in je nek, hals, oksels of oogleden en voel je je daar niet prettig bij? Wij begrijpen dat je snel van dit gevoel en de steelwratjes af wilt. Laat veilig en verantwoord je steelwratjes verwijderen bij PUUR Huid en Haar door onze huidspecialisten.

Wat is het

Steelwratjes, of fibromen, zijn goedaardige tumoren. Ze zijn niet besmettelijk, ongevaarlijk en komen zowel bij mannen als vrouwen voor. Toch worden de steelwratjes vaak als storend ervaren.

De oorzaak

Steelwratjes duiden vaak op een probleem in de insulinehuishouding en het is daarom goed om de oorzaak van dit probleem aan te pakken. Naast het verwijderen van de steelwratjes kun je ook een afspraak maken met een voedingsexpert maken om eventueel je voeding aan te passen zodat de insulinehuishouding weer op peil komt.

De behandeling

Steelwratjes verwijderen gebeurt bij PUUR Huid en Haar altijd op een veilige en verantwoordelijke manier. De makkelijkste en snelste manier om ervan af te komen is door middel van coagulatie. De huidspecialiste geeft met een dun naaldje de steelwratjes een klein stroomstootje. De huidoneffenheden worden als het ware weggebrand.

Na de behandeling

Na afloop kan er een klein korstje ontstaan op de plek waar het steelwratje zat. Het korstje zal binnen twee weken eraf vallen en hierna is er helemaal niets meer van de behandelde plek te zien.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.