De ProVoet Pedicure

De ProVoet Pedicure, wat houdt dat in?

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Jouw voeten verdienen extra aandacht. Want je kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft jouw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen.

Wat doet een pedicure precies?

De pedicure heeft als doel om je (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat jouw voeten weer mooi verzorgd uitzien. Om dat te bereiken verwijdert de pedicure eelt en likdoorns. Ook knipt en freest zij jouw nagels op de juiste wijze en kan zij nagelproblemen oplossen. Ook kan ze je van advies voorzien bij verschillende voet- en nagelproblemen.

Waar aan herken je een ProVoet pedicure?

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt jouw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van Pro Voet op hun website.

Bezoek de ProVoet Pedicure bij PUUR Huid en Haar

Wil je meer informatie over wat de Pro Voet pedicures van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van voetverzorging? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.