Nimue Behandelingen

Nimue behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen. 
We hebben hier een onderscheid in gemaakt in Mild, Medium, Strong en Intensive. 

Huidclassificatiesysteem

Bij Nimue Skin Technology behandelen we de oorzaak en niet het symptoom van een huidaandoening, door middel van het innovatieve concept systeem voor huidclassificatie. Onze resultaatgerichte benadering van professionele behandelingen, aangevuld met producten voor thuis gebruik zorgen voor zichtbare resultaten en de welbekende ‘’Nimue Glow’’. Het huidclassificatiesysteem waarmee Nimue werkt bestaat uit:

Environmentally Damaged Skin

Hyperpigmented Skin

Problematic Skin

Interactive Skin

Daarnaast bestaat het concept van Nimue uit een 3 fase-systeem. De eerste fase omvat de essentiële producten voor thuis gebruik. Fase 2 integreert actief stimulerende producten voor thuis gebruik en fase 3 omvat de professionele behandelingen. Dit unieke systeem wordt ook wel het Nimue Skin Health Programma genoemd.

NIMUE MILD  

Dit zijn behandelingen zijn om mee te starten. 

NIMUE GLOW 

Een korte, maar effectieve behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden. Waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen. 

NIMUE GLYCOL 

Een actieve behandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hyper gepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid. Inclusief epileren, 

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt hersteld en rimpeltjes worden verfijnd dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige Super Hydrating Mask voor comfort en verzadiging van de huid. 

NIMUE MEDIUM  

Deze behandelingen zullen net iets intensiever zijn, maar hierdoor dus nog meer resultaat geven. 

NIMMUE DE LUXE  

Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van een medium peeling, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid, als een maandelijks verwen of onderhoudsbehandeling.

NIMUE INTENSIVE

Deze behandelingen zijn geen start behandelingen. Daarom kunnen deze pas uitgevoerd worden bij het al eerder zijn ondergaan van Nimue behandelingen. En uiteraard het gebruik van de thuisproducten. Deze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei. 

 NIMUE TCA 7,5% 

Dit is een intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hyper gepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie. 

Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen Uv-straling, ook in de wintermaanden.  

De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling.  

PEEL INTENSE 

Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Door de oppervlakkige huidlagen te verwijderen, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vorm van ‘vervellen’ is een natuurlijk proces dat we in deze behandeling stimuleren en versnellen. Hierdoor komt een ‘nieuwe’ huid naar boven die gladder is, een betere structuur en een egalere pigmentatie heeft.  Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden. 

Wil je meer weten of direct een consult inboeken? 

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. 

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.