Droge huid

We hebben er soms allemaal wel eens last van: een droge tot zeer droge huid. Vooral in de winter kun je flink last hebben van een droge huid die vervelend aanvoelt, die jeukt en irriteert. Heb jij last van een droge huid? Met een beetje extra aandacht kom je daar gelukkig snel weer van af.

De oorzaak

Een droge, gevoelige en schilferige huid wordt veroorzaakt door een vochtgebrek in de opperhuid. Een tekort aan huidvetten is hierbij vaak de oorzaak, deze voorkomen namelijk dat het vocht in de huid te veel verdampt.

Normaal gesproken is de vochthuishouding van de huid uitstekend geregeld. Van nature is de ene huid droger dan de andere, maar de verstoring van de vochthuishouding komt grotendeels door ons eigen gedrag. En dat is eigenlijk best goed nieuws, want dit betekent dat we onze te droge huid goed kunnen ondersteunen bij het herstel.

De behandeling

Kom er met een 3d huid analyse met de observ 520 achter wat jouw huid nodig heeft, zodat je de juiste skincare producten voor jouw huid kunt kiezen. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven.

Wij werken met 3 bekende topmerken:

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.