Voetverzorgings producten

Bij PUUR Huid en Haar werken de pedicures met het merk Samenwerkende Pedicures.

Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die je uitsluitend kunt krijgen via de pedicure.

Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen zoals: mycosenagel (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicures- producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Mycosenagels

Mycosenagels – ook wel kalnagels genoemd – is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojobaolie en tea tree.

De helende werking wordt verstrekt door toevoeging van kruidenextracten en sodium borate. Dit product bevat beslist geen water.

Voet schimmel

Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen.

De oplossing voor voetschimmel bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.

Anti schimmel spray

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel.

Gebruiken in combinatie met Oplossing voor voetschimmel.

Voet balsem Soft

Voetbalsem Soft is ideaal voor een voedende en ontspannen behandeling voor de voeten. De gladde textuur zorgt voor comfort en voorkomt het ontstaan van kloven op de voeten. De formule is rijk aan yoghurt en honing en zorgt voor een een fluweelzachte huid.

Voetbalsem Groen

Voetbalsem Groen combineert de hydraterende eigenschappen van Aloë Vera en Glycerine met de revitaliserende kracht van Ginseng om je huid gevoed en glad te laten aanvoelen. De formule van de balsem trekt zo snel in dat schimmelinfecties worden voorkomen en droge voeten herstellen

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om jouw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. Zeker als deze ingrediënten bevat die het ontstaan van schimmels tegengaan.

Voet deo spray

Een heerlijke frisse lotion waarmee je transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt.

Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate. Voor een fris en weldadig gevoel zorgen menthol en eucalyptus.

*Alle producten van ”Samenwerkende pedicures” zijn nu voor maar € 15,95

Bezoek de ProVoet Pedicure van PUUR Huid en Haar

Wil je meer informatie over wat de pedicures van PUUR Huid en Haar voor je kunnen doen op het gebied van voet problemen?

Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.