Wimper lifting

Een intense, open blik in de ochtend zonder dikke lagen mascara te gebruiken. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet met een wimperlifting. Met een wimper lifting geniet je van lange, volle en gekrulde wimpers, zonder dat je ’s ochtends voor de spiegel hoeft te staan.

Lange en gekrulde wimpers zonder wimperkrultang

Als je wimpers gekruld zijn dan zorgt dit voor een open blik en een intense oogopslag. Bij een wimper lifting behandeling worden je eigen wimpers gelift zodat de haartjes die recht vooruitsteken naar boven worden gekruld. Je hebt wekenlang opvallende wimpers zonder het gebruik van een wimperkrultang of het aanbrengen van mascara. Elke dag word je wakker met prachtige, gekrulde wimpers.

De behandeling

Wimper lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. De wimperlifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek krijg je direct een sprekende blik.

Voordelen wimper lifting

  • Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.
  • Voelt licht en natuurlijk.
  • Ogen lijken groter.
  • Geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Wimpers laten krullen bij PUUR Huid en Haar

Wil je meer weten wat de specialisten van PUUR Huid en Haar voor jou op het gebied van wimper behandelingen kunnen doen? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.