Henna brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauw henna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten.

Net als bij het verven met reguliere wenkbrauwverf gaat het bij Henna brows om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Verschillende kleuren

Er zijn verschillende kleuren zoals Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. De brow specialist bespreekt met je wat je wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

Wanneer niet

  • Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid.
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen of een heel lichte huid hebt.
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauw verf.
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.
  • Als je zwanger bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wil je meer weten wat de specialisten van PUUR Huid en Haar voor jou op het gebied van wenkbrauw behandelingen kunnen doen? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.