Brazilian wax

Op vakantie wil je genieten en ontspannen. Je hebt het in het dagelijks leven al druk genoeg. Het laatste wat je wilt, is je druk maken over stoppeltjes of ontsierende haartjes. De wax specialistes van PUUR Huid en Haar zorgen voor een fraaie bikinilijn. Bij een Brazilian Wax worden alle haren in het schaamstreekgebied tijdelijk verwijderd. Het resultaat: een zijdezachte huid en haren die gemiddeld drie tot vijf weken langer wegblijven dan wanneer je zou scheren.

Wat is een Brazilian Wax

Een Brazilian Wax is een ontharingsmethode waarbij je haren met wortel en al uit de huid worden getrokken. Het is een tijdelijke manier van ontharen en je kunt zelf kiezen welke haren in de schaamstreek je wilt laten verwijderen. Bij PUUR Huid en Haar is het mogelijk om alle haren te verwijderen, maar je kunt ook kiezen voor één van de verschillende vormen. Je specialiste zal hier uitleg over geven. Er zijn een aantal varianten mogelijk, waaronder de Hollywood (alle haren weg), de Brazilian (één streepje haar in het midden) en de Triangle (een driehoekje met de punt naar beneden).

Waarom niet meer scheren

Bij een Brazilian wax duurt het langer voordat de haargroei terug is, heb je vaak geen last van jeuk en ingegroeide haartjes én je haren worden wat zachter. Door scheren worden je haren juist stug en hard; je hebt dus meer kans op irritaties.

De behandeling

Het waxen van de intieme zone klinkt enger dan het is. Tijdens de behandeling zal je privacy gewaarborgd worden. Je mag na het ontdoen van de onderkleding plaatsnemen in de stoel waarna deze wordt ingesteld in de juiste houding. Om te starten wordt de huid gedesinfecteerd waarna de warme wax met een spatel wordt aangebracht. Met één beweging wordt de wax van je huid getrokken. Na de behandeling wordt de huid gekalmeerd en word je door de specialiste geïnformeerd over wat er wel en niet mag na de Wax. Daarna kun je zorgeloos genieten van een intieme zone die perfect onthaard is en van een zijdezachte huid, zonder pukkels en irritaties.

Gemak

Ga áltijd naar een wax specialiste waar je, je op je gemak voelt. Er is geen enkele reden om je ergens voor te schamen. De wax specialistes van PUUR Huid en Haar zijn professioneel en doen dit tientallen keren per week. Mocht je, je toch ongemakkelijk voelen, spreek het uit. Zo kunnen zij er samen voor zorgen dat je, helemaal happy terug naar huis gaat mét een Brazilian wax.

Specialist in wax behandelingen

De wax specialistes van PUUR Huid en Haar hebben jarenlang ervaring in het geven van brazilian wax. Daarnaast ben je ervan verzekert dat je altijd dezelfde specialiste hebt en je privacy gewaarborgd is. Vele zijn je reeds voorgegaan!

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.