Dermapen 4

De Dermapen 4 is de grootste doorbraak van derma pennen van de afgelopen 10 jaar! De Dermapen 4 glijdt als het ware over de huid en creeërt daarmee miljoenen miniscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere microneedling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen de gebruikte effectieve werkstoffen die op de huid aangebracht worden, tot wel 80% dieper in de huid worden opgenomen. Met de speciale Dermapen 4 producten kan een behandeling nog krachtiger gemaakt worden, zonder gebruik van diepere naaldlengtes. De reactie van onze huid hierop, is een natuurlijk herstelproces. Hierdoor komen huid eigen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) in de onderste huidlagen stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

Met de Dermapen 4 kunnen we ook locaties rond de ogen, oogleden, hals en lippen zeer mooi behandelen met verbluffende resultaten.

Voor wie is de dermapen behandeling geschikt

Heb je last van rosacea, huidveroudering, (acne)littekens, hyperpigmentatie, couperose? Dan is de Dermapen behandeling de perfecte behandeling voor je. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

Effecten dermapen 4 behandeling

  • Gladdere huid
  • Frisse en egaal gekleurde huid
  • Vermindering couperose
  • Verfijning van grove poriën
  • Vermindering van de fijne lijntjes
  • Verbetering van de algehele huidstructuur
  • Vermindering van zonbeschadigingen
  • Vermindering van rest-acné
  • Gladder maken van operatieve en/of traumatische littekens

Huidversteviging

Met een dermapen behandeling kunnen we op een veilige manier een herstellende reactie in het weefsel creëren, door de natuurlijke collageen- en elastine aanmaak in de huid te activeren en te verbeteren. Zonder ernstige bijwerkingen en met een minimale downtime.

Doordat de huid van binnenuit gaat herstellen, wordt de huid zichtbaar verbeterd. Deze wordt gezonder, steviger en krijgt een egalere structuur. Het gezicht, de lippen, het gebied rondom de ogen, oren, hals, alles kan met uiterste precisie behandeld worden om te liften en te verstevigen.

Bovendien zorgen de gemaakte microkanaaltjes ervoor dat de huid tot 80% meer aan actieve werkstoffen kan opnemen. Deze komen diep in de huid en voeden onderliggende cellen intensief, dit zorgt voor nog mooiere resultaten.

Hyperpigmentatie

In tegenstelling tot laser behandelingen of sommige chemische peelings, heeft de dermapen 4 geen risico op oververhitting en hypopigmentatie (ongewenst pigment verlies). Wel wordt de cel functie geoptimaliseerd, waardoor pigmentcellen beter gerangschikt worden en pigment beter wordt verdeeld. Door tijdens de behandeling ingrediënten toe te voegen die remmend werken op de aanmaak van pigment, kunnen we zeer effectief werken op het verminderen van hyperpigmentatie.

Littekenweefsel

De Dermapen 4 is het enige micro needling apparaat met een speciale littekenbehandeling en aangepaste protocollen voor het behandelen voor zowel verdikte als diepe (acne) littekens.
Voorheen bij het behandelen van diepliggende (acne) littekens was vaak het geval dat de dermapen“vastsloeg” in het litteken, of ging slepen waardoor de kans op nieuw littekenweefsel toenam.
De technologie van de Dermapen 4 past automatisch het toerental aan, waardoor de druk en naaldpenetratie worden toegepast met doelgerichte precisie.

Vergoeding Dermapen

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne littekens meestal (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars onder acne therapie. De behandeling van littekens kan soms vergoed worden onder littekentherapie of camouflagetherapie. Dit is afhankelijk van jouw polis en de polisvoorwaarden. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij je naar jouw zorgverzekeraar. De kosten dien je eerst zelf te betalen, bij recht op vergoeding kun je de rekening hierna indienen bij je verzekering.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.