Ontspanning massage

Een ontspanning massage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Tijdens deze massage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling.

De behandeling

Intuïtieve ontspanningsmassage is een oliemassage die vanuit het gevoel wordt gegeven en waarbij gekeken wordt naar het individu. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast, maar gekeken wordt naar wat iemand nodig heeft. Bij deze intuïtieve massage worden alle bekende klassieke massagevormen gecombineerd tot een persoonlijke massage. De massage richt zich niet alleen op het lichaam, maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen. Regelmatig een massage verbetert dus niet alleen de fysieke gezondheid, maar het geeft ook rust en vitaliteit. Het is een feel-good massage met een laag tempo waarbij je helemaal kunt wegdromen op rustige muziek. Het geeft energie en is stress verlagend. Goed én fijn worden zo gecombineerd in één massage.

Preventieve werking van een ontspanning massage

Een ontspanningsmassage werkt goed bij lichamelijke klachten, maar kan ook een preventieve werking hebben op jouw lichaam. Meestal is de kracht van een ontspanningsmassage iets lichter, maar je kunt hier zeker jouw voorkeur in aangeven. Bij een ontspanningsmassage van 25 minuten gaat het om een rug, nek en schouder massage. Bij een ontspanningsmassage van 55 minuten gaat het om een body massage. Bij een body massage worden je voeten, benen, handen, armen, rug, nek en schouders gemasseerd. Laat alle stress van de dag even van je afglijden en geniet van een heerlijke massage. Een lichaamsmassage is pure ontspanning. De massage bestaat uit louter zachte aanrakingen en voelt weldadig aan.

De technieken van massage

In de massages gebruiken de massage specialistes traditionele strijkingen en knedingen die ze combineren met drukpunten. Iedere massage is echter maatwerk. Jouw lijf of gemoedstoestand zal ook per keer anders zijn en daar stemmen de massage specialistes van PUUR Huid en Haar de massage en de technieken op af. Alles in overleg, het is jouw moment van ontspanning.

Specialist in ontspannings massages

Wil je meer informatie over wat de masseuses van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van massages? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.