Kapsalon

Ben je op zoek naar een haarstyliste met ervaring, die niet alleen goed kan knippen maar je ook graag advies geeft over jouw haar, verzorging, kleuring en styling? Dan ben je bij PUUR huid en haar aan het juiste adres. Professioneel én persoonlijk, dat is ons uitgangspunt. Zowel voor dames, heren en kinderen. Knippen, kleuren, wassen, drogen, stylen en meer: jou haar is onze zorg. Kom langs in onze salon en ervaar zelf het verschil.

Laatste technieken en nieuwe trends

Onze haarstyliste adviseert je graag over de juiste verzorging van jouw haar. Ieder haartype vraagt namelijk om een persoonlijke aanpak. Ze is op de hoogte van de laatste technieken en nieuwe trends. Tenslotte is haar iets heel persoonlijks en belangrijk voor iedereen. Daar ga je niet zomaar mee aan de slag. De haarkleurspecialist, is dus èn een goede topstyliste/ kapster èn zij weet alles van kleuren.

Wil je meer weten of direct een afspraak inboeken?

Wil je meer weten wat de haarstyliste van PUUR Huid en Haar voor jouw haar kunnen doen op het gebied van haarverzorging of wil je een afspraak maken?

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.