Epileren

Je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Heb je vroeger te veel haartjes weggehaald? Merk je dat jouw wenkbrauwen niet de juiste vorm hebben voor je gezicht? Of loop je tegen andere irritaties bij het epileren van je wenkbrauwen aan? Bij PUUR Huid en Haar heb je na één behandeling de perfecte geëpileerde wenkbrauwen.

De behandeling

De juiste vorm van je wenkbrauwen zorgt voor een open blik en een intense oogopslag. Onze wenkbrauw specialistes epileren je wenkbrauwen met behulp van een pincet of wax. De haarwortel wordt zachtjes verwijderd, zodat ongewenste haartjes langer wegblijven en niet als een stoppel terugkomen. Geëpileerde wenkbrauwen zorgen voor een verzorgde uitstraling en een vriendelijke blik. Ook kan het lijken alsof je oogleden iets gelift worden.

Epileren bij PUUR Huid en Haar

De specialiste van PUUR Huid en Haar gaan heel nauwkeurig aan de slag. Voordat ze aan de slag gaat met het pincet, bepaalt ze de vorm van je wenkbrauwen. Dat wordt meestal met een potloodje vanaf de neus gedaan zodat je verzekerd bent van een natuurlijke vorm. Daarnaast kijkt ze ook naar de vorm van je gezicht en andere aspecten. Ook de kleinste en lichte haartjes worden weggehaald, waardoor jouw wenkbrauwen beter tot hun recht komen en oogschaduw een mooier effect heeft.

Specialist in wenkbrauw behandelingen

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor je kunnen doen op het gebied van het modelleren van jouw wenkbrauwen? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.