Pigment vlekken

Iedereen kent ze en bijna iedereen heeft ze. Bijna niemand is er blij mee. Als de zon weer begint te schijnen, verschijnen ze: op de huid van je gezicht, je decolleté of op je handen. Je komt er heel gemakkelijk aan, maar ook heel moeilijk weer vanaf.

Gelukkig kunnen bijna alle soorten van pigmentvlekken worden verminderd en soms zelfs verdwijnen. Met de juiste behandelingen en producten voor thuisgebruik is het eerste resultaat meestal al snel zichtbaar.

De behandeling

Als we de hyperpigmentatie kunnen behandelen, is dit goed te doen met peelingen van PH FormulaNimmue of Salonne Pro, maar ook met de Dermapen 4 is dit goed te behandelen.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.