Hot Stone massage

Een Hot Stone massage helpt bij stress, spanning en stijfheid vergen veel van je lichaam en geest. Een Hot Stone massage zorgt onmiddellijk voor een diepe ontspanning. Bij deze massage worden er warme stenen op knooppunten van je lichaam gelegd. Even geen smartphones, kinderen ophalen van school of denken aan het avondeten, maar ontspannen genieten van deze lichaamsbehandeling. Bij PUUR Huid en Haar geniet je van een ontspannende Hot Stone massage.

Massage met warme stenen

Een Hot Stone massage is een weldaad voor je lichaam en geest. De verwarmde stenen zijn ongeveer 50 graden Celsius en worden onder andere op je ruggenwervel en handpalmen gelegd voor een diepe, ontspannende werking. De stenen werken ontgiftend en geven je lichaam weer nieuwe energie. De opgebouwde spanning in je lichaam wordt weggenomen waardoor je, je na afloop als herboren voelt.

Specialist in ontspanningsmassages

Wil je meer informatie over wat de masseuses van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van massages? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.