K18

Innovatieve haarverzorging voor herstel en bescherming

Bij K18 geloven we in de kracht van gezond, stralend haar. Onze missie is om revolutionaire haarverzorgingsoplossingen te bieden die niet alleen herstellen, maar ook beschermen tegen schade, zodat je haar er op zijn best uitziet en aanvoelt, dag na dag. Met onze geavanceerde formules en wetenschappelijk bewezen ingrediënten, bieden we producten die geschikt zijn voor alle haartypes en -behoeften.

Onze technologie

K18 staat synoniem voor baanbrekende technologie. Ons geheime wapen? K18Peptide™, een innovatief ingrediënt dat diep doordringt in het haar om structurele schade te herstellen en te voorkomen. In tegenstelling tot traditionele haarbehandelingen die alleen aan het oppervlak werken, herstelt K18Peptide™ de interne keratineverbindingen, waardoor het haar sterker, gezonder en veerkrachtiger wordt.

Onze producten

Of je nu te maken hebt met beschadigd haar door hitte, kleuring, chemische behandelingen of simpelweg door dagelijkse slijtage, K18 heeft de oplossing. Ontdek onze uitgebreide productlijn, variërend van diep conditionerende maskers tot beschermende serums en herstellende behandelingen. Elk product is ontworpen met de hoogste kwaliteit ingrediënten en getest om maximale effectiviteit te garanderen.

Onze belofte

Bij K18 zijn we toegewijd aan het leveren van resultaten die spreken voor zich. We begrijpen dat het vinden van de juiste haarverzorging een uitdaging kan zijn, daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig advies en ondersteuning om je te helpen het beste uit je haar te halen. Vertrouw op K18 voor een betere haarverzorgingservaring, van binnenuit.

Klaar om je haartransformatie te beginnen? Ontdek vandaag nog de kracht van K18 en geef je haar de liefde en aandacht die het verdient.

Wil je meer weten of direct een afspraak inboeken?

Wil je meer weten wat de haarstyliste van PUUR Huid en Haar voor jouw haar kunnen doen op het gebied van haarverzorging of wil je een afspraak maken?

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.