Nimue

Nimue 

Staat voor huidverzorging, huidverbetering, huidverjonging, is probleem oplossend met een direct resultaat! 

Eindelijk wel dat gewenste resultaat! 

Vaak krijgen wij te horen dat bij gebruik van traditionele schoonheidsproducten het gewenste resultaat niet wordt behaald. Een cosmeceutical zoals Nimue daarentegen, behandelt de schade in of op de huid effectief en creëert een gezonde huid, door actieve huidverbetering (rejuvenation). 

* Nimue refill systeem

Nimue is ook een van de weinige merken wereldwijd die geïnvesteerd heeft in een duurzame toekomst door een refill-systeem aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat slechts één keer betaald hoeft te worden voor de elegante premium verpakking en daarna kan tot 30% bespaard worden op het kopen van de navullingen. Niet alleen is dit goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu!

Waarom Nimue 

De behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat vooropstaat. Tijdens een behandeling van Nimue reinigt, peelt en verzorgt de huidspecialiste jouw huid. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling. Met de unieke combinatie van antioxidanten en herstellende werkstoffen gaan ze jouw huid weer herstructureren zodat deze weer straalt van gezondheid. 

Huidproblemen  

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan. De aanpak van Nimue bij huidproblemen is gericht op symptoombestrijding van buiten naar binnen en op genezing en oplossing van binnenuit. De actieve ingrediënten bouwen de huid tijdens de behandelingen opnieuw op zodat huidproblemen genezen en herstellen. Het resultaat is een optimaal gezonde huid. De huid herstelt zich en wordt gladder, soepeler, steviger en minder gevoelig. 

Huidverjonging  

De actieve verjongingsbehandeling is ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hyper gepigmenteerde problematische of gevoelige huid. Een zachte, maar actieve behandeling met een superieur resultaat. De behandelingen verkleinen de poriën van de huid en zorgen voor een meer verfijnde, stralende huidtextuur met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit. 

De behandeling 

Wanneer je kiest voor een huid verbeterende behandeling van Nimue krijg je eerst een kennismakingsgesprek en een huidscan met de observ 520. Hierin wordt aan de hand van jouw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld. 

Bij de eerste behandeling gaan we eerst jouw huid in balans brengen. Dit omdat bij een huidprobleem de huid uit balans is. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling met actieve ingrediënten de huid nodig heeft. En daarnaast uiteraard welke producten je het beste thuis kunt gaan gebruiken om het beste resultaat te behalen. 

Met een goede samenwerking tussen onze behandelingen en de producten voor thuis krijg je uiteraard het beste en mooiste resultaat. Dat resulteert in een gestimuleerde, geactiveerde en een structureel verbeterde huid! 

Wil je meer weten of direct een consult inboeken? 

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. 

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.