Nagelbeugel

Een nagelbeugel kan problemen oplossen. Loop je de hele dag voor je werk of ben je een fervent wandelaar? Met een ingroeiende nagel doet lopen pijn. Je wilt natuurlijk van dit ongemak af zonder een operatie te ondergaan.

Een nagelbeugel is dan een prima oplossing om een ingegroeide nagel tegen te gaan. Met dit hulpstukje wordt jouw nagel blijvend gecorrigeerd. Een nagelbeugel wordt geplaatst als reguliere voetverzorging niet meer helpt bij het stoppen van een ingroeiende teennagel. Deze beugel geeft na het plaatsen directe verlichting. Dit hulpstukje zorgt ervoor dat je nagel niet meer terug kan groeien in de oorspronkelijke vorm, zodat deze niet meer in de nagelwal kan prikken.

Met deze beugel mag je 24 uur na plaatsing gewoon zwemmen, naar de sauna en sporten. In principe is het plaatsen van een nagelbeugel pijnloos, maar het kan zijn dat je toch iets voelt, omdat de huid en de nagel al geïrriteerd is.

De behandeling

De pedicure gaat eerst je voet desinfecteren en je nagel(s) ontvetten zodat de beugel goed hecht. Vervolgens wordt de beugel op maat gemaakt en met lijm en acrylhars op je nagel geplaatst. De beugel blijft zitten totdat de nagel is uitgegroeid. De behandeling wordt herhaald totdat correctie niet meer nodig is.

Bezoek de ProVoet Pedicure bij PUUR Huid en Haar

Wil je meer informatie over wat de Pro Voet pedicures van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van voetverzorging? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.