Huidanalyse met de observ

Een huidanalyse met de Observ 520x maakt het onzichtbare zichtbaar. Klinkt magisch, dat is het ook. Zet de eerste stap naar jouw ideale huid en overtuig jezelf met zichtbaar bewijs. Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse.

Wat zegt de Huidscan over je huid

De Observ 520x is de eerste stap naar een mooiere en betere huid. De OBSERV 520x brengt al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld en geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van jouw huid en de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien. Hierdoor kunnen huidproblemen zichtbaar worden die nog niet aan de oppervlakte zichtbaar zijn. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden in de loop van de tijd zichtbaar. Wanneer we er op tijd bij zijn, kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen. 

Op basis van je gewenste huidverbetering, de klinische beoordeling van onze Huidspecialste én de OBSERV-huidanalyse wordt bepaald wat de beste aanpak is om jouw ideale huid te bereiken zodat je er stralend uit ziet. 

Wat is belangrijk om te weten voordat je de huidscan ondergaat

Om het beste beeld te krijgen over jouw huid tijdens de huidanalyse, willen wij je vragen om jouw huid vooraf thuis te reinigen met een cleansing product zonder fruitzuren. Was deze een aantal keren goed af met water. Het is ook heel belangrijk om geen crème of foundation op te hebben voor de beste meting.

Behandelplan op maat

Op basis van de uitkomsten van de huidscan kan onze Huidspecialist het juiste behandelplan voor jou opstellen. Ook kunnen we met behulp van de OBSERV 520x de voortgang van jouw behandelingen nauwkeurig monitoren en het resultaat inzichtelijk maken. 

Wat zien we op de huidanalyse foto’s?

Met behulp van de verschillende lichtbronnen kunnen de volgende kenmerken zichtbaar worden gemaakt:

 • Toekomstige huidproblemen worden zichtbaar in kaart gebracht 
 • Pigmentatie stoornissen 
 • Verdeling van melasmapigmentatie 
 • Huidschade door zonlicht 
 • Gedehydrateerde huid/ milia (gerstekorrels) 
 • Overmatige talgklierproductie/ vet huidtype (pofyrine) 
 • Verstopte poriën 
 • Lage talgklierproductie/ droog huidtype 
 • Verhoornde huid 
 • Huidveroudering zoals rimpels, huidverslapping en ouderdomspigmentatie 
 • Gevoelige dunne kwetsbare huid 
 • Huidoppervlaktetextuur 
 • Vasculaire gebieden (roodheid) Couperose en Rosacea 
 • Verminderde bloedcirculatie 
 • Huid irritatie 

Kennis maken met ons?

Wil je graag jouw huidproblemen aan pakken en een gezonde huid krijgen? Dan raden wij onze intake met de Observ 520 aan. Tijdens deze afspraak krijg je een uitgebreide huidanalyse. Maar uiteraard ook een scan met de OBSERV 520x. Op basis van deze analyse bespreken we jouw wensen. We maken een behandelplan en geven je daarnaast ook advies voor thuis, om thuis direct te gaan werken aan jouw droomhuid. Dit samen zorgt voor een optimaal resultaat! 

Liever gelijk behandeld worden?

Ben je al overtuigd van onze aanpak en sta je te trappelen om jouw huidproblemen aan te pakken, of om je huid nóg mooier te krijgen? Dan raden wij onze introductie behandeling aan. Tijdens de behandeling krijg je een uitgebreide huidanalyse op basis van de OBSERV 520x huidscan. Aan de hand van deze analyse bespreekt jouw huidspecialist, jouw wensen en adviseert zij een behandelplan en evt. producten voor thuis om jouw ideale huid te bereiken. Aansluitend start je meteen met de eerste behandeling van jouw behandeltraject.  

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.