Salonne Pro

Tijdens onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met de producten van Salonne Pro. De visie van Salonne Pro is het ontwikkelen van producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geformuleerd door verschillende vooraanstaande laboratoria in Nederland.

Salonne Pro producten zitten boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid wordt hier vrolijk van.

Wat bieden de producten van Salonne Pro

  • Organic gecertificeerde ingrediënten
  • Vegan
  • Vrij van minerale oliën
  • Dierproefvrij
  • Parabeenvrij
  • Sulfaatvrij

Gezichtsbehandelingen

De verschillende gezichtsbehandelingen van Salonne Pro zijn opgedeeld in:

Aangepast op jouw huid

Kom er samen met een 3d huid analyse met de observ 520 achter wat jouw huid nodig heeft, zodat je de juiste skincare producten en behandeling voor jouw huid kunt kiezen. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier.Of boek direct hier jouw online afspraak.