Manicure

Mooie, verzorgde handen waar je niet veel voor hoeft te doen. Met een manicure behandeling heb je handen die zijdezacht aanvoelen en nagels die perfect in model zijn gevijld. Geniet van een ontspannen behandeling terwijl onze specialistes ervoor zorgen dat jouw handen weer gezien mogen worden.

Kleine manicure behandeling

De kleine manicure is een verzorgende behandeling, waarbij de focus vooral ligt op jouw nagels en nagelriemen. Bij een kleine manicure zorgen onze nagel specialisten ervoor dat tijdens bv. je lunchpauze jouw handen en nagels in een korte tijd verzorgd worden. Binnen de kortste keren zien je handen er weer mooi uit. De specialiste duwt je nagelriemen terug en verzorgt deze met een nagelriem olie. Daarna worden de nagels in model gevijld. De manicure wordt afgesloten met een heerlijke hand massage die jouw handen soepel en zacht maken.

Manicure de luxe behandeling

Een manicure is veel meer dan alleen het vijlen en lakken van je nagels. Het is ook een complete verzorging voor je handen! De behandeling begint met het ontvetten van de handen en nagels. Vervolgens krijg je een warm kompres, om de huid en nagelriemen zachter te maken. Je handen ondergaan een scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Dan is het tijd voor het verzorgen van de nagelriemen met nagel riemolie. Terwijl de olie inwerkt, vijlt de nagel specialist je nagels in model. Ze duwt de nagelriemen terug en masseert je handen licht in met een voedende handcrème. Tot slot lakt ze deze met lak of een nagel verharder zodat ze er weer perfect uitzien.

*Deze heerlijke verzorgende manicure behandelingen kun je ook combineren met 1 van onze gezichtsbehandelingen.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van hand/nagel verzorging of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.