Manicure man

Een manicure behandeling voor mannen is zeker geen overbodige luxe. Het is een weldaad voor je handen. Ook voor mannen zijn verzorgde handen een visitekaartje. De manicure behandeling voor jou is volledig afgestemd op de mannenhuid- en nagels.

Verzorgde handen en nagels voor de man

Jouw handen hebben dagelijks veel te verduren door zon, wind, water en andere invloeden. Met een manicure behandeling geef je, jouw handen de verzorging die het nodig heeft. Veel mannen denken nog steeds dat een manicure alleen voor vrouwen is, maar niets is minder waar. Steeds meer mannen vinden het prettig, zeker als ze een representatief beroep hebben, om verzorgde handen en nagels te hebben.

De behandeling

Een manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en het aanbrengen een serum om de nagels sterker te maken. Verder worden je handen gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen en wordt de behandeling afgesloten met een voedende handcrème en een heerlijke hand massage.

Handverzorging voor mannen

De specialistes van PUUR Huid en Haar en haar die jouw handen verzorgen besteden veel aandacht aan je handen en nagels. Ze zorgen ervoor dat jouw handen na de behandeling weer zacht en verzorgd zijn. Na een manicure behandeling voelen de handen weer prima aan en zijn je handen weer representatief.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van hand/nagel verzorging of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.