SPA Salonnepro – Schoonheids­behandeling vrouwen

Ervaar een heerlijk ontspannen wellness behandeling, gecombineerd met huidverbetering in één.
Word lang volledig in de watten gelegd en ga met een heerlijk ontspannen gevoel de deur uit. Tijdens deze behandeling kom je volledig tot rust en geniet je van de combinatie wellness en huidverbetering. Deze behandeling is perfect om jouw batterij weer even helemaal op te laden.

Je kunt zelf kiezen waar de behandeling op wordt gericht:

  • Hydratatie / voeden
  • Herstellen / kalmeren
  • Zuiveren
  • Anti-aging
  • Of een combinatie

Aangepast op jouw huid

Kom er samen met een 3d huid analyse met de observ 520 achter wat jouw huid nodig heeft, zodat je de juiste skincare producten en behandeling voor jouw huid kunt kiezen. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven.

De behandeling

We beginnen met een uitgebreide reiniging van de huid, welke wordt opgevolgd met een peeling die de dode huidcellen zal verwijderen. De wenkbrauwen worden gemodelleerd, nadat de onzuiverheden uit de huid zijn verwijderd. Kom volledig tot rust tijdens de heerlijke uitgebreide gelaat, hals, decolleté massage. Na de massage worden er verschillende serums aangebracht op de huid, met daaroverheen een aangepast masker speciaal voor jouw huid, zodat de werkstoffen extra diep in de huid kunnen trekken. Geniet tijdens het masker van een heerlijk kopje thee of koffie. We sluiten de behandeling in rust af met een de dag / nacht verzorging op maat.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van huidverbetering of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.