Veel gestelde vragen DETOXBODY

Veel gestelde vragen Detoxbody

Als je een plaats hebt op je lichaam, ook als je veel sport, die maar niet strakker wil worden. Bijvoorbeeld op je buik, je benen of je heupen zit een randje vet te veel, dan kun je met de DETOXBODY die plek heel specifiek behandelen. Het vet “lekt” als het ware weg. Ook cellulite wordt daardoor minder.

Met name bij mannen wordt er veel vet op en in de buik opgeslagen. Dit zogenaamde viscerale vet kun je ook versnelt aanpakken met de DETOXBODY.

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden.

Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de DETOXBODY behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken.

Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en te bewegen, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

Maximaal 2x per week kun je een behandeling als deze ondergaan.

Als je een duurzamer resultaat wil, dan zul je een kuur moeten doen. Dat betekent voor een bepaalde periode 1a 2 x per week een behandeling. Bijvoorbeeld 8 x in 4 weken tijd, maar het aantal behandelingen is altijd afhankelijk van welke plek je wil aanpakken, de huidconditie, je leeftijd en hoe snel je het verbeterd wil zien. Dat overleggen we altijd van tevoren.

Voor iedereen die in goede conditie is en zijn of haar lijf extra wil aanpakken. Er zijn nou eenmaal plekken op je lichaam die je met alleen sporten en/of lijnen maar niet in het juiste model krijgt. Hiermee worden je buik, benen of billen plaatselijk strakker en gladder en pakt juist de frustratie punten aan. Het is wel verstandig om te (blijven) sporten, zodat je het resultaat daarmee kunt blijven ondersteunen net als letten op je voeding.

Taille, buik, billen, heupen, love-handles, dijen, benen en armen, maar ook de onderkin.

Zorg dat je voldoende water drinkt, want het vocht in je huid zorgt voor een betere geleiding en geeft dus meer resultaat. Geen alcohol drinken de dag voor de behandeling.

De behandeling is zeker niet pijnlijk, integendeel, die is lekker warm en aangenaam.